Project Description

Buitenkeuken Corian AccoyaBuitenkeuken Corian AccoyaBuitenkeuken Corian Accoya

Buitenkeuken

Deze simpele doch strakke buitenkeuken is gemaakt voor op een dakterras. Er zijn duurzame materialen gebruikt zodat het meubel het een lange tijd buiten zal uithouden.

Gebruikte materialen

Corian. Accoya hout. RVS kraan.

Corian is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor diverse toepassingen in de keuken zoals het werkblad en de spoelbakken. Ook voor andere interieurtoepassingen is het een geschikt materiaal. Het kan heel strak (naadloos) afgewerkt worden. Daarnaast is het zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. En het kan ook nog eens in vele kleuren worden geproduceerd.

Accoya hout is geacetyleerd naaldhout. Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuren. Hierdoor krijgt het hout kenmerken die lijken op die van (tropisch) hardhout. Het hout is dus uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Het hout heeft een zeer lange levensduur, Accoya gaat bovengronds gegarandeerd minimaal 50 jaar mee.

Reactie klant

Ik ben onder de indruk van Ruben’s vakmanschap én zijn professionele aanpak. Ik heb ervaring met meerdere meubelmakers gehad, steeds voor grote opdrachten die enkele weken in beslag namen. Ruben blinkt uit in zijn toewijding, zijn goede planning en duidelijke communicatie. Het is mij heel veel waard dat ik met iemand werk die niet alleen een prachtig product oplevert, maar ook goed meedenkt en zijn afspraken feilloos nakomt. Dat is bij lang niet alle meubelmakers het geval. Ik kan Ruben van harte aanbevelen!! – Otto